4 beste sites om gebruikte iPhones te verkopen en meer winst te maken in België

Misschien verkoopt u uw gebruikte iphone omdat u wilt upgraden naar een nieuwe of misschien bent u bezig met het verkopen van gebruikte iphones. Wat je reden ook is, dit artikel zal je enorm helpen.

Elk jaar komt er een nieuwe iPhone uit en het kan zeer verleidelijk zijn om te upgraden telkens wanneer een nieuw model op de markt komt. Daarom is het zo’n goed idee om je huidige of oudere te verkopen. Zoveel mogelijk geld besparen is van het grootste belang als u op het snijvlak van technologie wilt blijven. Op dat punt zijn er verschillende sites om je gebruikte iPhone te verkopen, zodat je meer winst kunt maken in België. Maar hier kijken we naar de beste sites.

Je moet ook overwegen wat je moet doen voordat je je gebruikte iPhone verkoopt voordat je hem uiteindelijk verkoopt.

1. Belgische marktplaats

Belgian marketplaces is een online marktplaats waar je veel verschillende producten of diensten kunt verkopen. Op deze site kunnen verkopers gratis advertenties plaatsen, waardoor het goedkoper is om een verkoop te starten. Typisch voor de Belgische bevolking, je zou je gebruikte iPhone gemakkelijk en sneller kunnen verkopen dan je denkt.

Omdat dagelijkse gebruikers vaak optellen en u uw eigen verkoopprijs kunt bepalen (een mogelijkheid om goede verkoopprijzen in te stellen), kunt u snel een goede deal sluiten om uw iPhone op deze site te verkopen.

2. Marktplaats Belgie

Deze site geeft u ook de mogelijkheid om gratis advertenties te plaatsen van uw gebruikte iphones die te koop zijn. Uit de vele verschillende categorieën kan het ook nodig zijn om meer advertenties te plaatsen om andere verschillende items te verkopen en om uw producten te diversifiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor het bepalen van uw prijs, dus u kunt van dit voordeel profiteren en meer winst maken, vooral als uw telefoon in goede staat verkeert.

3. Apple inruil- en recyclingprogramma

Apple is natuurlijk de maker van de iPhone, en je kunt je gebruikte iPhone zeker rechtstreeks terugverkopen aan Apple. U kunt dit doen met het Apple Reuse- of recyclingprogramma. Dit is het inruilprogramma van Apple.
U vindt op hun webpagina:
“Ruil uw in aanmerking komende apparaat in voor een Apple Store-cadeaubon of een terugbetaling van uw aankoop…”
Via de online chat kun je een aantal vragen beantwoorden over het merk en model van je iPhone. U krijgt een schatting van de waarde voor inruil of recycling.

4. ebay

ebay staat bekend om het online kopen en verkopen van artikelen, en ebay België heeft twee secties, de nederlandse en franse sectie. eBay staat bekend om het gebruik van een biedsysteem en een systeem voor directe verkoop. Als u een gebruikte iPhone heeft, kunt u een prijsopgave van eBay krijgen. Als u akkoord gaat, wordt u betaald nadat u het artikel heeft overhandigd.
Het proces begint met het beantwoorden van enkele vragen over de iPhone die u wilt verkopen.
Na het beantwoorden van de vragen zal ebay u een prijs geven. U kunt het zelf aanbieden of verkopen met een voorgestelde trending-prijs. Door iPhones op eBay te verkopen, kunt u meer winst maken.

Conclusie

Bovenstaande sites zijn zorgvuldig geselecteerd om de 4 beste sites te zijn om gebruikte iPhones te verkopen en meer winst te maken in België. Dit zijn sites met een goede reputatie voor mensen die ze gebruiken om hun gebruikte iPhones te verkopen.
Elk hierboven genoemd platform is anders. Zorg er dus voor dat u de algemene voorwaarden begrijpt voordat u uw apparaat bij een van hen verkoopt.


Referenties: