7 Beste sites om strips te lezen en geld te besparen


Strips worden het vaakst verkocht en sommige kunnen duur zijn. In dit artikel laat ik je 7 beste sites zien om strips te lezen en geld te besparen. Op sommige van deze sites kun je strips gratis beoordelen, terwijl voor andere strips veel goedkoper zijn en dit zal je helpen geld te besparen door het ergens anders voor een hogere prijs te kopen.

1. Marktplaats Belgie

Marktplaats Belgie is een Belgische site met verschillende product/diensten categorieën voor verkopers en kopers. Met name in de productcategorie ‘boeken’ kun je verschillende stripboeken vinden om te lezen en geld te besparen.

Zin om spannende strips te kopen om te lezen en geld te besparen?, moet markplaats Belgie op zijn hoede zijn.

2. Marvel Unlimited

In het gedeelte “Aan de slag met gratis problemen” van Marvel op zijn site kun je stripboeken gratis beoordelen. Dit gedeelte van de site is niet echt bekend bij veel mensen. In deze sectie kunnen verschillende interessante stripverhalen met beroemde personages gratis worden gelezen, zodat u geld kunt besparen door het te kopen.

3. Belgische Marktplaats

Op Belgische Marktplaats vind je stripboeken binnen de productcategorie boeken. verschillende stripboeken zijn hier verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Met verschillende stripboeken om uit te kiezen tegen verschillende prijzen, kun je een geschikt stripboek vinden om te lezen en geld te besparen.

4. Graphite

Gratis te lezen strips, graphic novels, manga en vele andere interessante verhalen zijn beschikbaar op grafietstrips. hun gratis te gebruiken app stelt je ook in staat om gratis onbeperkte webcomics te beoordelen via het gratis abonnement.

Ik kijk er naar uit om geweldige verschillende stripverhalen gratis te lezen, er zijn grafietstrips beschikbaar.

5. Gratis boeken van Dark Horse

De stripwinkel van Dark horse is een geweldige site voor striplezers die beginnen, omdat de pagina is aangepast voor eenvoudig gebruik voor beginners. Populaire merken voor stripverhalen die je hier kunt vinden, zijn Avatar en Mass Effect. als je een fan bent van de Avatar-serie, zit je zeker vast aan de site van dark horse.

6. Webtoon

Webtoon is een Zuid-Koreaans platform en biedt onderdak aan duizenden digitale stripverhalen. Deze verhalen bevatten verschillende genres, waaronder actie, komedie, horror en romantiek. Webtoon biedt gratis geselecteerde stripseries aan zijn nieuwe lezers, je kunt stripverhalen ook beoordelen vanuit hun digitale app die beschikbaar is op Android en iOS.

7. Elf Quest

Elf Quest is een onafhankelijke fantasy graphic novel-serie in de VS, met een breed scala aan strips en graphic novels.

Elf Quest vertelt het verhaal van de voortgaande snijder en de wolvenrijders. Een fan van Elf Quest stripserie? deze site houdt je eraan vastgeplakt.